Welkom op de website van de Dremptse kermis | 19 t/m 20 september 2021

Coronamaatregelen

Dit jaar bieden we u een aangepast kermisprogramma aan in verband met de huidige geldende coronamaatregelen. Hieronder staan alle regels en bijzonderheden voor u op een rij.

Kermisterrein

We volgen uiteraard de actuele coronaregels voor evenementen. Het kermisfeest inclusief attracties is op een afgesloten terrein. De feesttent dient alleen als overkapping en is dus aan vier zijden volledig open. Pas uw kleding hier eventueel op aan bij koude weersomstandigheden. We ontvangen per dag maximaal 750 bezoekers op het kermisterrein. Bezoekers hoeven geen 1,5 meter afstand te bewaren en hebben geen vaste zitplaats. Alle aanwezigen krijgen het dringende advies om op dag 5 na het evenement een zelftest te doen.

Coronatoegangsbewijs

Bezoekers vanaf 13 jaar kunnen alleen toegang krijgen met een coronatoegangsbewijs. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

 1. Bestel bij ons een ticket. Dit doe je door je aan te melden. Een aanmelding is individueel: iedereen moet zich apart aanmelden. Ook moet u zich aanmelden per dag. Als u dus beide dagen wil bezoeken moet u zich voor beide dagen apart aanmelden. U kunt zich bij aanmelding direct aanmelden voor deelname aan het jeugdvogelschieten op zondag of het vogelschieten op maandag. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding in uw mail. Dit is tevens uw entreebewijs. Zorg dat u deze op uw telefoon of geprint bij u heeft.
 2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
 3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
  1. testbewijs
  2. vaccinatiebewijs
  3. herstelbewijs

Bezoekers vanaf 13 jaar

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QRcode. Neem ook je legitimatiebewijs mee (geldt voor iedereen vanaf 13 jaar). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je entreebewijs zien. Entreekosten zijn 5 euro per persoon per dag vanaf 13 jaar, ter plekke contant te voldoen.
Let op: deze procedure geldt voor toegang tot het terrein voor 1 dag. Als je beide dagen wil bezoeken moet je je voor zondag en maandag aanmelden en op beide dagen een geldig coronatoegangsbewijs kunnen tonen (een bewijs van zondag is dus niet automatisch geldig op maandag).
We mogen alleen bezoekers toelaten op het terrein met een geldig coronatoegangsbewijs, entreebewijs en legitimatiebewijs.

Bezoekers tot en met 12 jaar

Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang maar moeten wel aangemeld zijn via de website. Kinderen van basisschool De Klimtoren zijn via hun school automatisch aangemeld voor maandag 20 september in verband met de kinderspelletjes op die dag. Ze moeten wel individueel aangemeld worden via de website als ze op zondag de kermis willen bezoeken. We hebben het dringende verzoek om kinderen tot en met 12 jaar middels een zelftest thuis te testen, voorafgaand aan het betreden van het kermisterrein.

Aangepast programma

Op zowel zondag als maandag stopt de muziek van Kleintje Kermis om 19.00 uur. De bar gaat om 19.30 uur dicht.

Sluitdatum aanmelden

Zolang er tickets beschikbaar zijn kunt u zich uiterlijk aanmelden tot vrijdag 17 september.

Meer informatie

 • Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen
 • Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl

Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202.

Samen goed goan!